ПТИЧИ ВОПЛИ
Да беше птица, свила се под стряхата,
в сърце горещо бих те приютил.
И като моряк, освободен от вахта,
загледан към брега със поглед мил,
до тебе бих застанал под небето,
всред рой звезди, замигали в нощта...
И бих последвал те, където
се срещат радост и тъга.
Където всичко се сключава
във влюбените ни очи...
Не ги обричай на забрава.
Гали ме с първите лъчи.
Помни очите ми, каквито
видяла си за първи път...
и те ще продължат нескрито,
с надежда бяга ти да спрат.
Да бе сълза в очи на птица -
сълза отронена във здрача...
Ще се отпусна в твоите колене
и тихичко ще се наплача.
сьлза отронена във здрача...
Ще се отпусна в твоите колене
и тихичко ще се наплача.
Много, много истинско! Поздравелния!