6 февр. 2010 г., 23:13

Птичка 

  Поэзия » Другая
848 0 0

Птичката в ръка държах,

сърцето ù притисках

и смятах -

верен аз другар от болката избавих.

 

Оставих я при бука,

къщичка направих,

с милувка я дарих

и на съдбата се помолих

със свойте събратя

тя отново да лети.

© Соня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??