Секси кебапче,
две кюфтета,
кожено влакче
на банкета.
Хапвай полека -
Много вкусно!
Пробвай и шпека,
кючек му друсни
/Припев/
Ам-ам с ракия,
тъпчи шкембето.
Добре сме ние
с силни мезета,
с силни мезета.
Пържола сочна
полусорова.
Всичко е точно,
поръчай нова.
Певица пее
само по прашки,
цици люлее,
чукат се чашки
/Припев/
Салати росни
пълни с нитрати
Продукти вносни -
Пука ли ти, бате
Нощта е луда,
гмуркай се смело!
Балканско чудо,
поздрави от село...
/Припев/
Утро е вече,
кинти отде?
Мама отдалече
праща от сърце...
Пука ли ти, бате?
Днес са живей!
Животът те клати,
но ти па си пей...
/Припев/
22.01.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Вярно, чалга е, но с нея точно пародирам този фин стил, който извисява човешката душица, до нивото на клатещ банана приемат 😋🤪😋