Цветовете те оставиха във нас!?
Хиляди въпроси нерешени...
Защото идваха във цвят,
а тръгваха си от парите
заслепени...
Земята ,раждала е ,ражда
и ще ражда!?
Герои, смугляци, предатели
и тихи хора...
Но те дали са нужни кой ще го
реши?
На времето за времето ни спора.
Кой са по напред дошли?
Дали са бедните добрите хора?
Или лошите но със пари...,
които знаят изхода на спора.
Въртим се в кръговрата на Земята.
Въртим се като пумпали във кръг!?
И от този кръг омаяни от самотата.
Даряваме лъжи на този сивкав свят.
© Ангел Все права защищены