Пусни ме да отлетя!
Да се отдам на нежните прегръдки на вятъра.
Пусни ме да отлетя!
Да се удавя в целувките на пенливата река.
Пусни ме да отлетя!
Да се стопя в страста на огъня.
Не ме заключвай в клетката от нежни думи...
© Силвия Йорданова Все права защищены
прав е Митко...Багрянина волност струи...
с обич, мила Силвия.