29 авг. 2007 г., 11:02

Пусни ме 

  Поэзия
679 0 4

Пусни ме - нали не обичаш,

нали ме записа: Трофей.

Показа ме - всички ти кимаха,

защо тези думи: "Недей!"?


Пусни ме - нали не обичаш

да бъдеш сериозно със мен.

Разказа ми за жените си,

показа, че можеш без мен.


Пусни ме - нали не обичаш

да чакаш със мене по болници?

Сърцето е - то отдавна отрича те.

Просто си тръгвай без мен.

© Обичаща Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??