Черна нощ
Няма край
А звездите светятя дълго над Дубай
Зноен дъх
Скален бряг
Хвърлям поглед да те видя пак
Ти ли си
Или това е само шепота на вятъра
Ти ли си
Или това е само блясъка на пясъка
Това е нашата съдба
Да бъдем с тебе разделени
Да те търся с поглед аз
И да питаш ти за мене
Сън и мечта
В твойте мрежи ме оплиташ
Тука ли си ти
Или пък далече скиташ
© Констант Булгара Все права защищены