Безкрайна пустиня от болка.
Далечен оазис-мечта.
Парещи стъпки-спомени.
Молитви за жива вода.
Двугърби камили-чувствата
с ранени от разум нозе.
Жадни миражи търсят се.
Нестихващ плач на дете.
Дълги кервани-съмнения.
Дюни с вкус на сълзи.
Облаци от нетърпение.
Боже, дано завали...
© Веселка Стойнева Все права защищены