Пустиня
Пясъци от безброй
разрушени мечти,
часовници, стрити на прах
във ръцете ми,
камбани със звън на самота
... числа от телефонни тефтери -
душата ми в борба е...
разуха и пустиня...
Празни атоми в главата ми
ще спорят,
убили всякакъв заряд,
идеи на безгрешните любовници,
посоките без пътища... и ад.
Два бряга се преборват винаги
в този хаос и смут.
Пустиня на нелепите случайности
във кръговрата на бездушна красота
... оставих в своите приятели
хиляди несвършени неща.
© Триб Трибс Все права защищены