Пусти души във човешки съдби,
празни товари нарамват,
пусти сърца с изгорели мечти,
вече дори не припламват.
Празно пространство във празна дъга,
с празни очи се облича,
празна надежда във пуста душа,
с празни ръце се съблича.
Празно множество, в празна земя,
в пусти улици "его" разхожда,
празна мисъл във чужда глава,
пуста вечност към мене дохожда.
как искам да не ми е празно..
© Неземна Все права защищены