Красотата ти засенчва утринно сияние,
а добротата - ангелската аура!
Платна с магическо излъчване
пръстите ти сътворяват!
Дали достойна съм да бъда твоя муза?
Как ме откри, Вълшебнико с душа изкусна?
Изгубя ли те, вече ще съм пустош!
© МИСИЯ Все права защищены