Любими, кой ден сме днес?
Да бъде вечна любовта ни!
Значение да има всяка дума,
прошепната във тихата ни вечер.
Любими кой ден е утре?
Нощта да бъде спътницата наша,
луната - наш приятел.
Тогава да поседнем под звездите,
да шепна твойто име
и да забравя кой ден беше вчера...
Направих пясъчен часовник от следите ти...
© Йорданка Пешлова Все права защищены