16 дек. 2015 г., 22:55

*** (пясък от думи - продължение) 

  Поэзия » Другая
354 0 0

Поискаш ли да съзерцаваш вечността

истината се преражда в измама.

Ще търсиш неуморно рай в тленността,

но попадаш в ад и друг избор няма.

  

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??