С автобуса днес ти пратих
пълна чанта със храна:
от градината домати,
чесън, лук и тархана,
кашкавалец "Родопчанка",
постни лозови сарми
и ошафа в дамаджанка,
шоколада ти любим,
от големите маслини,
чай за месеца суров.
Не разбра ли - пратих, сине,
пълна чанта със любов...
© Вилдан Сефер Все права защищены
((( )))