Очакваната вечер настъпи,
градът потъна в тъмнина.
Зад далечните планини в мрака
се показа ярка светлина.
Това е луната - кралицата на нощта,
омайващата ú светлина те води до безумие
и не се досещаш за магията,
че тази вечер е пълнолуние.
© Никица Христов Все права защищены