На скарата цвърчи пържола ..
Аванс изхарчил си до лев,
изпънал си краката в хола ,
винцето пийвам си със кеф.
Пържолата е много сочна,
а пък мезето ми - към края
След малко, като я започна
ще се почувствам като в рая.
Ако я скоростно излапам
и люшна виното набърже,
съзнанието ще зацапам
и езикът ще се върже.
Затуй ще хапвам по- полека
и сръбвам виното едвам.
Не ще да падна тъй в хендека,
а словото оставям Вам!
© Георги Янков Все права защищены
Поздрави!
Успех!