Първа Коледа ще е без теб,
а как ли ще са другите след нея,
защото тебе на масата не ще те има
и аз не мога да го проумея.
А празник тя е тъй чудесен,
чакана от всички нас е тя,
но на мене още отпреди година
ми донесе малко самота.
Но хубавите хора, знам,
те винаги са там, където
ще бъдеш на Коледа и ти,
на твоя син в сърцето.
© Илия Левков Все права защищены