11 июл. 2017 г., 22:29

Първа среща 

  Поэзия » Любовная
774 0 0

На първа среща ти съзрях лицето,

то беше първото, което

загледах. Нещо трепна в мен

и бях от поглед озарен.

Погледнах след това в очите.

Там вътре разпознах реките,

които ведро ромолят

и чувах, нежно ми шептят.

Сега и устните видях,

видях и мойте устни в тях

и сякаш ги докоснах с глас.

Ръцете ти видях тогаз,

усетих бърза нежна ласка,

сърцето ми усилено запраска

и знаех, че след тези силни тръпки,

Тя идва с бързи, нежни стъпки.

© Дончо Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??