В очите ти,
куп ярки звезди.
Косите ти,
сноп фини лъчи.
В сърцето ми,
буен кървав поток.
В ръцете ми,
първи ален вързоп.
Букет рози,
на брой сто и една,
живели в надежда
за желана жена.
Душите ни,
широка вселена.
Прегърнати,
любов сътворена.
© Георги Бъчваров Все права защищены
Толкова е силно и запомнящо се!!!!!!БРАВО!!!!!
С много уважение!!И поздравления!!!!