Хората, казват се променят
и чувствата заедно с тях...
Времето отмива всичко,
остават белези и страх...
Но как се променя любовта,
първата, изпепеляваща искра...
опожарила младата душа,
променила нечия съдба...?
Забравя ли се първата милувка,
забравя ли се първата целувка...?
Забравя ли се блясъкът в очите,
забравя ли се туптенето е гърдите...?
Забравиш ли, че бил си жив,
какво остава ти тогава...?
Не се забравя, че си бил щастлив,
първата любов завинаги остава...