Какво да кажа за тебе?
Мога да кажа за мен.
Аз съм сладичко бебе,
увиван съм всеки ден.
Галиш ме по челцето,
говориш мили неща,
затопляш ми нежно
пюрето
с твоята чиста душа.
Честичко ставаш да гледаш
дали се чувствам добре,
в пеленката дали ще намериш
спомен от твойто дете.
Много се чудя само
как да ти викам на име.
Сега разбрах. Ще ти кажа:
- Мамо, мамо, вземи ме!
© Георги Бъчваров Все права защищены