2 июл. 2016 г., 19:22

Път 6 

  Поэзия » Философская
272 0 0

Залезът синевата озарява -

със сетни сили напред вървя.

И душа ми се надява

още въднъж поне да полетя.

 

За вечността си мисля аз -

що ме чака тогаз не зная.

И очаквам нейния мраз -

очаквам края.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??