15 дек. 2016 г., 10:01

Път 9 

  Поэзия » Философская
353 0 0

Далеч от суета и шум

вървя по моя друм,

вървя към залеза на деня

и тогаз чака ме съня...

 

Без крясъци и злоба

чака ме спокойна доба

и в небо хиляди звезди

и край на вси беди...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??