По пътят на живота с теб вървим любима.
Със трепет във сърцата ни сега.
Без страх от бъдеще неясно, заедно ще крачим в любовта.
И ето те пред мен любима моя, усмивка нежна ти ми подари.
Със топли думи ме заливаш мила, колко много ме обичаш, твоето сърце крещи.
А аз щастлив ръцете твои ще целувам и топлата прегръдка ще ти дам.
Лицето ти красиво ще го милвам и няма твоите чувства да предам.
Бъдещето наше ще е вече, защото ти си моята съдба.
Двама заедно ще бъдем мила, със теб изпитах любовта.
© Борислав Александров Все права защищены