16 авг. 2018 г., 14:17

Път извървян 

  Поэзия » Другая
704 4 1


Път извървян...
Капчица

в капка свят разпилян...

Пя във улуци, 

в облак летя.

Капка остана, 

на път към дома.

 

Здраво държи се, 

не пуска, уви.

Не се е раздала, 
щом в капка виси.

 

Капчице, Капке,

как не разбра,

дъждът просто мие,

не оставя следа...

 

...и изваля...

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • всяко начало е край...благодаря ви момчета!
Предложения
: ??:??