ПЪТ КЪМ ПЪТЯ
Изгнило разпятие.
Идол отвлечен.
С теб сме в зачатие
и сме обречени.
Да се поглъщаме.
От кръвта си да пием.
Да не се връщаме.
Да сме ние.
Да стигнем до края,
където е идолът.
А там с тебе знаем,
вече е видело.
© Венцислав Все права защищены