Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Така стоят нещата,
в които има пръст съдбата -
всеки има квота
за печалба от живота.
Един с много труд и пот,
друг с продажба на имот.
Един с афера, друг пък акъллия
печели с хотелче или търговия.
Един на езичето залага, на нослето,
да не забравим бизнеса с дупето!
Каквото ти се падне от живота,
но с дупе е печеливша квота.
Така спечели Чочолина
в Италианския сенат,
това е път от пътищата
да станеш ... по-богат!
Честит втори февруари на празнуващите го откровенци!
© Никола Яндов Все права защищены