Път за двама
Какво му трябва на Човек? -
Една усмивка от душа -
и грей във радост утринта,
че мъка в сърце не тлей -
когато с Радост се живей.
Какво му трябва на Човек? -
Една подадена ръка -
и тръгват двама по света.
Изправят се като скала -
пред всяка следваща беда.
Какво му трябва на Човек? -
Да казва с обич всеки ден -
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СИ ДО МЕН!
© Гергана Спасова Все права защищены