ПЪТЕКАТА КЪМ НАДЕЖДАТА
По белите стъпки на пътеката,
която ме води към надеждата,
ще съблека одеждата на омразата,
ще изтупам праха на неверието,
ще прережа въжето на съмненията
и ще изтрия от очите си
безумието на безразличието!
Та да застана там горе -
облечена само в светлината на слънцето,
взривена от думата ЩАСТИЕ,
донесла в ръцете си
младостта на пролетно разлистване
и мъдростта да обичаме!
© Елена Бързева Все права защищены