Облаци, синьо небе
и цел неочаквана...
Каза мъдреца, че Живота е Път!
Да отиваш нанякъде
и да тръпнеш в очакаване
да намериш приятели с теб да вървят!
Ще намерим по пътя
тъй желана сполука, и копняното щастие...
Тез които го търсят - ще го доловят.
Точно за Тях роди се от чакане
посока - Напред!
Наш е целия Свят!
© Ангел Милев Все права защищены