Отново пътувам из
света търсейки своя
свят. Музиката ми е
с мен, но нещо сякаш
липсва, дали е мир и
покой в самата мен
или може би е вълнение от
това, че пак пътувам.
А може би има и малко
страх защото има
много неизвестни и незнам
какво ще става, но
каквото и да става
аз ще продължавам, дори
да падам аз ще ставам.
Това е живота и не ще да се предавам.
© Стела Матоушек Все права защищены