Това пътуване беше приключение,
И бе изпълнено със много забавление.
За жалост вече идва и мига,
Когато с вас семейство трябва да се разделя.
Винаги ще помним този миг,
И вас със светъл лик.
Тези дни, като вкъщи бяхме си,
И майката и братята незаменими,
И от всичките ни близки най - любими.
Макар за кратко запознахме се сега,
Но началото започва на мига.
Тепърва приятели добри ще станем,
И някой ден дано пак да се окажем
Във този хубав град,
и с вас милички да бъдем пак.
За разходките и за смеха,
От сърце благодаря!
Децата мили и добри,
Постоянно са усмихнати.
И знам, че приятели ще бъдат верни,
Защото в техните души,
Искрата майчина пламти.
А майка им е най - добра,
Работлива, мила и добра душа.
Съкровище безценно би била,
За всеки по света.
Заради нея децата са добри,
Мили и усмихнати.
Детето в нея не спира да живее,
И на всичко, с нас се смее.
С незабравими спомени ще тръгнем нии сега,
И няма да забравим ваща добрина.
Довиждане Белгия!
© Ina Spasova Все права защищены