Пътуване към любовта
Тръгвам напред, право към теб.
Готова съм да извървя километри наред,
но ще те намеря...
Със вятъра бягам и света преобръщам.
Продължавам, дори и да страдам.
През сълзи студа прегръщам.
И падам, и ставам, но не се обръщам.
Мисълта за теб ми дава сили да успявам.
Жестоката действителност без теб
ме кара да не се предавам.
Вярвам...
Като орел към плячка устремена, търся те с очи.
И сякаш нещо в мен започва да гори.
Усещам те във мен, в сърцето си ми ти.
Животът нова същност придобива.
Мойта силна вяра теб ми подарява -
истинска, красива, величествена,
дива, единствена любов.
© Мариела Николова Все права защищены