ПЪТЯТ
Да, пътят е въпрос на избор,
а тръгнеш ли веднъж –
не можеш да се спреш.
Сърцето ти обича,
ръцете ти прегръщат
и няма връщане назад.
Не може болката
да ти попречи –
да носиш своя кръст.
Но моли се душата ти
по пътя светлина да срещне,
събудена във нечии очи.
© Елена Бързева Все права защищены