Знай - пътят към сърцето ми е труден:
ще трябва да изкачваш върхове,
да минеш през вихрушки и тайфуни,
да ходиш по чупливи ледове.
Налага се и в огъня да влезеш...
Такъв - пречистен, влюбен и красив -
сърцето ми с възторг ще те приеме!
Но питам се дали ще бъдеш жив?...
© Вилдан Сефер Все права защищены