От мерак
душата му подскача,
сърцето му
размахало е кърпа,
бързо
мързелът обаче
обратно
в леглото го дърпа.
Да работи
който иска,
за него
още е рано,
стигат му
мъките среднощни
в бара
от уиски и пиано!?
© Никола Яндов Все права защищены