8 апр. 2009 г., 09:06

Работен ден 

  Поэзия » Гражданская
481 0 0

Излизаш сутрин,
за какво ли?
Да свършиш нещо важно,
може би?

Очакваш нещо,
но какво ли?
Да станеш по-богат,
с какво? Уви!

Денят ти с папки е затрупан,
докога ли?
По-мъдър ли ще станеш?
Забрави!

 

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??