25 авг. 2011 г., 23:28

Радост 

  Поэзия » Любовная
705 0 1

 

На моята уста усмивка ти си,

на устните ми всеки ден трептиш.

Ти светъл лъч си в моя мрачен ден,

самотен досега, несретен и студен.

 

Ти щастие си, глътка радост моя,

ти слънце си насред пороя.

И какпчиците дъжд щом озариш,

в най-пъстрата дъга превръщаш.

© Йова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??