Усмихвам се в небесни цветове -
дъга след дъжд, ефирна и красива!
С открито, светло чело и с нозе
на белодреха, пърха самодива,
пристъпвам с песен волна на уста
и бликват пред очите ми фонтани.
Разпукват се в следите ми цветя...
Душата ми е радост и сияние!
Душата ми е радост и сияние,
© Ая Все права защищены