Светкавица - страх.
Прекършена вярата.
Ранена мечта.
Боса надежда
превързва й раните
и пее с дъжда…
Мисли-порои,
капчуци от спомени.
Стопена вина.
Чувства-завои.
Пречистена болката.
От радост дъга…
© Веселка Стойнева Все права защищены