РАДОСТ НЕИЗЖИВЯНА
Ти влезе в съня ми неканен.
Тръпна в изненада какво ще се случи.
Но всичко е ясно. По-ясно от всякога –
“ние двамата сме безнадежден случай.”
Ти влезе в мечтите ми без разрешение.
Облада ме в страст толкоз желана.
Но привичките общоприети не ми разрешиха
да те нарека “ОБИЧ МЕЧТАНА”.
Аз си отивам – прости ми за всичко.
След теб празнотата отново остава
да ми напомня: “друга ще бъде желаната –
за мен, ти винаги ще си радост неизживяна”.
© Славея Гарова Все права защищены
Отличен!