23 авг. 2007 г., 09:46

Рай (...) 

  Поэзия
657 0 2


"Изхвърли след употреба!" -
моден напоследък девиз.
Пързаля те, както те гледа.
Тънко. Леко. С пиниз.

Кому си потребен, когато
изцеден, изхабен, просто - чук,
бавиш смърдящото ято
устремено към благия юг?
*
"Изхвърли след употреба!"
И го мачкай! Докрай!
Джепане вместо молебен.
Демокрация. Рай...

30 Януари 2005, Стар Уей, Атлантик

© Симеон Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??