10 янв. 2007 г., 22:11

раждам се отново 

  Поэзия
725 0 8

Застивам във времето,
обратно бягам на стрелките,
покрай мен обратно в нищото
пробягват гузно дните.
Тичам към началото,
политам към безкрая,
и раждам се отново
с плач във рая...

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??