Не ме оставяш на мира,
постояно се мотаеш в мислите ми!
Разхождаш се и в сърцето ми
и всичко в него разрушаваш!
Дори в съня ми нахлуваш като буря
и за миг не ме оставяш!
Унищожаваш ме,
не го ли разбираш?!
Нямаш ли капчица жал,
не ти ли пука, че ме нараняваш?
© Хриси Цекова Все права защищены