Все за някъде бързаш, все тръгваш -
спри, поседни за малко до мен!
Господ ли искаш пак да разсърдиш,
навярно се мислиш за победен.
Пътя до тук все някак си минал
здрав или болен, щастлив-натъжен...
Разчистил си всичко, всичко изринал -
изтлялата жар разбутай с ръжен!
Тогава ще видиш как пламва забравен
огън в душата, в очите дори.
По пътя отъпкан тръгни незабавно -
за раните стари сега забрави!
© Валка Все права защищены
Силна прегръдка!!!