Не трябва да умираш,
защото има още,
да търсиш и намираш
светулки в летни нощи.
Защото теб те чака
едно дете чаровно,
сърца рисува мрака,
усмихва се гальовно.
Не трябва да умираш.
Виж, още сме горещи.
И две слънца ще бъдем,
а не стопени свещи.
© Георги Стоянов Все права защищены