Готови! Готови! Всички сме готови!
Облечени сме всички във надежди нови!
Малко са ефирни! Доста са "ажур",
но сме на старта! Готови за тур!
Пистата е кръгла! Все сме на завой!
Кой ще е първи? Кой? Кой?! Кой!
До като бягаме всички на куп,
победител стана "съдия" надут...
© Маргарита Ангелова Все права защищены