Затворена в кула,
приказна девойка с
дълги златни коси,
сини очи,
дълбоки като морето
мечтаещи да
видят широкия
свят.
Рапунцел се нарича
тя, необикновената
девойка с
художествени
умения на
фея, мечтаеща
за свобода.
С крила на
пеперуда
тя необятно
мечтае,
мечтае
за нещо красиво,
нещо нереално,
да бъде
свободна,
просто да избяга
за момент.
Да избяга от сивия
и скучен свят
и просто да се втурне в
приключение,
приключение в света на
очарователните
цветове,
там, където всичко
е позволено.
Там, където звездите
и небето
разказват
приказки
за неземни светове
и герои.
Приказки,
гласящи това,
че просто трябва
да забравиш за всичко
и просто да
мечтаеш...
© Звезден прилив Все права защищены