РАВНОСМЕТКА
В мига, във който тръгна си от този свят,
за нищо аз не ще да съжалявам.
Щастлива ме направи любовта
и с радост всичко тук за вас оставям.
С обич дариха ме приятели верни.
Ценен е животът, който живея.
В усмивките на погледите - детски
Венера откри ме отново влюбена.
В борбата и в бурята - калих се.
Да оцелее исках доброто във света.
Сила и кураж ми даваха децата -
на бъдеща България... и на света.
© Крисимира Найденова Все права защищены