14 мая 2009 г., 08:40

Равносметка 

  Поэзия » Философская
552 0 1

В косите сбираме среброто на годините,

            преминали през нас като очакване;

            броим по кръговете около очите

            безсънните си нощи и терзания.

 

            Богати сме с натрупани мълчания;

            преситени сме от раздели.

            Предавали са ни приятели,

            които в обич са се клели...

 

             Такива сме,

             а можехме

да бъдем други...

© Ваня Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??